Gesnater.nl

Een site over Ansichtkaarten en Stambomen


Welkom!

(Hiernaast de foto van mijn opa Johannes Cornelis Snaterse 1875-1939)

Toen ik, in 1984, na het overlijden van mijn ouders, begon met de genealogie (stamboom) had ik geen flauw benul van waar ik allemaal terecht zou komen. En ja als in zoveel familie's gingen er bij ons in de familie ook de familieverhalen rond. De een nog wilder dan de andere. Een hoop van deze verhalen zijn niet meer te achterhalen of ze naar waarheid door verteld zijn. Het enigste wat ik uw wel kan vertellen zijn de data's en dan mag u zelf bepalen of sommige verhalen kloppen of niet.

Als eerste ben ik begonnen met het uitpluizen van de stamboom van de familie Snaterse. Begonnen in Gouda en via Sluipwijk (een gehucht gelegen bij Reeuwijk) uiteindelijk in Kamerik terecht gekomen. Toen dat voor een groot gedeelte was uitgezocht ben ik verder gegaan met de achternamen van mijn vrouw en de wederzijdse ouders. Welke u ook op deze site terug kan vinden.

Een woord van dank

Ik wil nog wel de tante van mijn vrouw bedanken die voor een groot gedeelte de stamboom van de familie Bon al had uitgezocht en waar ik dankbaar gebruik van heb mogen maken.

MEEHELPEN

Als u wilt meehelpen om eventuele gegevens aan te vullen, of nieuwe, dan kunt u naar het persoonsblad gaan van de persoon waar u de gegevens van hebt om dan op de tab te klikken "Gezinswerkblad". Voordeel hiervan is dat de gegevens die bij mij bekent zijn al ingevuld zijn!
Als u daarna op "Opslaan en verzenden" klikt wordt het naar mij verzonden en het wordt opgeslagen u krijgt vervolgens een mail met een link als u daarop klikt krijgt u het "Gezinswerkblad" weer te zien dit om eventuele aanvullende gegevens in te vullen die later bij u bekend zijn geworden.

Foto/document indienen

Als u familiefoto's of documenten hebt en u deze op de site zou willen zien dan kunt u naar de persoonspagina van de persoon gaan, waar u de foto's/documenten van hebt hier kunt u op de tab "Submit Photo/doc" klikken. (Graag op minimaal 300dpi scannen)

Contact

email imageAls u vragen heeft over of commentaar op de informatie van deze site, neem dan a.u.b. contact met ons op. We horen graag van u.


Deze site werd aangemaakt door The Next Generation of Genealogy Sitebuilding v. 14.0.5, geschreven door Darrin Lythgoe © 2001-2024.

Gegevens onderhouden door Hans Snaterse. | Data Beschermings Beleid.